Lista e dhomave

Dhoma dopje është me sipërfaqe 30m2. Dhoma ka ballkon, kondicioner dhe peshqirë.
 • Ballkon
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Hyrje private
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
 • Rrjete mushkonjash
 • Pishinë private
 • Tharëse flokësh
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Varëse për tharje rrobash
 • Jo duhanit
 • Parkim privat
0.0ALL - Për natë
Suita me te gjitha facilitetet e nevojshme. Suita ka ballkon, kondicioner dhe peshqirë.
 • Ballkon
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Hyrje private
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
 • Rrjete mushkonjash
 • Pishinë private
 • Tharëse flokësh
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Varëse për tharje rrobash
 • Jo duhanit
 • Parkim privat
0.0ALL - Për natë
Apartmenti është me madhësi 55m2. Apartamenti ka ballkon, kondicioner, banjo private, etj.
 • Ballkon
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Hyrje private
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
 • Rrjetë mushkonjash
 • Pishinë private
 • Tharëse flokësh
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Varëse për tharje rrobash
 • Divane
 • Kuzhinë
 • Frigorifer
 • Dhomë ngrënie
 • Thekëse buke
 • Tavolinë ngrënie
 • Peshqire shtese
 • Sharcafë
 • Ashensor
 • Jo duhanit
 • Parkim privat
0.0ALL - Për Natë
Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private me sipërfaqe 60m2. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
 • Dush
 • Tharëse flokës
 • Banjo private
 • Peshqirë
 • Artikuj për tualetin
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
0.0ALL - Për Natë